barcelona tröja lömsk gäng hatchet män
نوشته شده توسط : malinda9n

Espanyol var en aggressiv, lömsk gäng Hatchet män, flyger in i tacklingar, skrikande upp till domaren, och rullande runt golvet, döda spelet. Världens mest meningslösa uppfinning - barcelona tröja att elektrisk bår-biltyp sak - var i spel oftare än bollen var. I slutet av matchen, hade det varit bara 49 minuter, trots åtta minuter läggs på. När den fjärde tjänsteman höll upp styrelsen i slutet av första halvlek, sa att det fem. Det kunde lika gärna ha sagt 15. Men om Espanyol var otäck, de var också mycket imponerande. Att gå ner till 10 män kan ha varit avgörande, men i tränare fotbollströjor barn Pep Guardiola egna ord, hade Barcelona skapat, 'mycket, mycket, mycket litet med 11' - och det var ner till besökarna. Att bryta med trenden lag parkera bussen, Espanyol lämnade sig ett utlopp med De la Peña, höll bollen och pressade Barcelonas tillbaka fyra, försöker tvinga misstag.

Lyckas också. För om billiga fotbollströjor domaren hjälpte, Barcelona villigt föll i Espanyol skickligt som fälla. Guardiola beslutade bästa sättet att jaga segern var att ta bort Henry och Eto'o, och spela Sergio Busquets på framsidan; Xavi Hernández fick aldrig; Messi aldrig undan; försvaret såg obekväm; och Dani Alves korsning, för en gångs skull var dålig. Inte så dåligt, men eftersom målvakten Víctor Valdés.

Påminna reportrar i djurhållarens match sparande stopp mot Betis efteråt, Eto'o insisterade: manchester united tröja 'Valdés har två bollocks.' Om så är fallet, han tappade en av dem. Inte bara släppa det i själva verket - tappade det, sprang efter den, trippade upp, sladdade över golvet och careered i en hög med betänkligt placerade burkar av färg till ljudet av en kazoo och kraschar cymbaler, inte för första gången reigniting en titel arsenal tröja ras genom att leverera perfekt passning till oppositionen farligaste spelare, vilket gör att de la Peña att få den andra och förstöra alla chanser till en comeback.

När bollen träffar nätet, det var ljus. Ljus för Madrid, som plötsligt se en verklig chans att vinna ligan, och ljus för Espanyol, som klättrade från botten. Vinstlöst i 14 och slagna nio gånger utan De la Peña, hade Espanyol förlorade bara en gång i sju med honom. Efter 3½ månader utan en vinst, och utan Little Buddha på mittfältet, återvände han och de slå sina största rivaler. Espanyol är födda på nytt.

Resultat: Deportivo La Coruña 1-1 Valencia; Getafe 1-1 Athletic Bilbao; Mallorca 1-0 Racing Santander; Osasuna 2-0 Numancia; Recreativo 1-1 Almería; Valladolid 1-3 Málaga; Barcelona 1-2 Espanyol, Real Madrid 6-1 Real Betis, Sevilla 1-0 Atlético Madrid, Villarreal 2-1 Sporting Gijón1) Roy Keane, Juventus 2-3 Manchester United,





:: برچسب‌ها: barcelona tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 620
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: